НОВИНИ


Борисов за Ерменков: Един ахмак казал, че шефът на разузнаването ми е братовчед

5 6110 19.10.2017
Борисов за Ерменков: Един ахмак казал, че шефът на разузнаването ми е братовчед
БГНЕС

Премиерът Борисов отрече обвиненията на Таско Ерменков, че шефът на Държавната агенция за разузнаване му бил втори братовчед. ”Вчера един ахмак казал, че Драго ми бил братовчед”, рече Борисов и призова медиите да проверяват такава информация преди да я публикуват. ”Оставете ахмаците нека си говорят”, заяви той.


Борисов коментира и отношенията ни с Турция: "Не знам какво ще предложи утре Доналд. Тази вечер ще говорим и за Турция. Пред публиката е по-добре да кажеш каквото иска да чуе - антитурция печели аудиторията, но Турция е най-големият съсед и на България и на ЕС", коментира премиерът Бойко Борисов пред медии в Брюксел, където е по повод заседанието на Европейския съвет.

По негово мнение споразумението с Турция не трябва да се пипа. "Отношенията трябва да се запазят. Темата Турция в ЕС е нелепа, но отношенията са друго", отсече премиерът. "Ако прекратим отношенията, България ще стане южен фланг на НАТО", обясни Борисов и добави, че така цялата концепция за отбраната на България и съюза се срива.

Той не подмина и въпроса с председателството ни на ЕС: "В България много хора грешно разбират председателството", коментира Борисов. По негово мнение българите сс останали с впечатление, че ние ще командваме.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама