АКТУАЛНО


Само във Фрог: „Библиотекарите“ пак си пробутват през Радев свой човек за НСО

11 13538 22.10.2017
Само във Фрог: „Библиотекарите“ пак си пробутват през Радев свой човек за НСО
Президентът Румен Радев БГНЕС

„Библиотекарския“ кръг пак пробутва свой човек на висок пост през президента Румен Радев. Упорито се говори, че бившият шеф на националната полиция Тодор Гребенаров ще оглави НСО.


 Не е тайна, че Гребенаров  минава за особено близък на бившия шеф на МВР  Цветлин  Йовчев, който в момента  е преподавател в Библиотекарския институт. ВУЗ-ът  се свързва с множество  задкулисните  интриги в управлението на страната.  За никого не е тайна, че Гребенаров  дължи изцяло шеметната си кариера във вътрешното ведомство именно на Йовчев, който го издигна до директор на полицията в правителството  на Пламен Орешарски.  Гребенаров  беше елегантно махнат от апетитния  пост  от Веселин Вучков, по времето, когато за  кратко пое управлението на вътрешното министерство в кабинета „Борисов 2“. Вучков не даде мотив за рокадата, но под сурдинка се коментираше в средите на ченгетата, че целта му е да изчисти МВР  от влиянието на задкулисието и модела КОЙ.

 

Твърди се, че Цветлин  Йовчев започнал да  съветва президента  Румен Радев по  въпросите на националната сигурността още щом влязъл в сградата на „Дондуков “ 2. Именно  той дал предложение Плавен Узунов, докторант в „Библиотекарския“, да оглави МВР  по време  служебното правителство.  След изборите Узунов стана съветник на държавния глава. Нещо повече, Радев  не даде и косъм да падне от главата му, след като на  бял свят излезе информацията, че по време на тържество  се е правил на Хитлер.

 

Фрог  нюз  многократно алармира за огромното влияние, което кръгът на „Библиотекарите“ се опитва да оказва върху президента Румен Радев. Топлата връзка минава през Евгени Манев, който е шеф на катедра „Национална сигурност“. Навремето Манев  е бил  командир на държавния глава в авиобаза „Равнец“.

 

Екип на Фрог нюз


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама