НОВИНИ


Младен Маринов ръси глупост след глупост за провалите на МВР

10 8515 11.11.2017
Младен Маринов ръси глупост след глупост за провалите на МВР
Младен Маринов

Продължава операцията за обирджиите на банкомати. Нямаме нова информация. Надявам се, че са в България. За нас е важно, че знаем кои са. Това заяви в предаването „Събуди се” главният секретар на МВР Младен Маринов.


С оглед на престъпленията смятаме, че са опасни, иначе за хората не са опасни, обърка се Маринов.

 

Всеки в групата си има роля – шофьор, човек, който взривява, човек, който предупреждава за опасност. Знаем кои са извършителите, но не знаем кога ще направят нов удар.

 

На въпрос защо след като МВР е било по петите на обирджиите от месец, те са изпуснати, Маринов заяви: „Това, че имаме информация за тях, не означава, че живеем с тях. И в Германия има взривени банкомати.”

 

Главният секретар на МВР направи профил на обирджиите на банкомати: „Трябва да имаме хора, които да имат престъпно мислене, след това да са имали среща с полицията , да имат познания за банкоматите, добър шофьор, познаване на местността...”

 

Направен е анализ на активния престъпен контингент. Надявам се, че ще успеем.  Всичко в МВР не е черно, проблеми има в здравеопазването, в транспорта.

 

Попитан докъде е стигнало разследването по отвличането на Адриан Златков, Младенов обясни по същия неконкретен начин: Продължава разследването, документирани са факти и обстоятелства. На такава сложна престъпна дейност й трябва време за разкриването й. Нека полицаите да работят спокойно.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама