НОВИНИ


Гонят мързеливите ченгета

18 5202 21.08.2009
Гонят мързеливите ченгета
Скатавките вън!!! Вяра Йовева

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов ще гони мързеливите ченгета от службата си. Това стана ясно днес, след негови изявления. Ръководителят не е доволен от резултатите, които са постигнати през несеца, откакто е министър.



Цветанов дава 20 дни кредит на доверие на регионалните директори да подобрят работата си и да постигнат по-добри резултати.

Не мога да допусна МВР да бъде регистратор, а не да предотвратява организираната престъпност, категоричен бе Цветанов.

„Няма да има стимулиране за симулиране на работа, а мързеливите полицаи ще бъдат санкционирани с изгонване от системата на МВР"., продължи министърът.

До две седмици ще има среща на министъра с регионалните директори, за да обсъдят как ще се предотврати битовата престъпност и кварталната престъпност.

Най-зле си вършил работата шефа на полицията в Кърджали, стана ясно след днешни изявления на Цветанов.. Министърът е разпоредил проверка на поръчка на проект по САПАРД за 77 млн. лв., за която шефът на полицията в Кърджали днес е обяснил, че няма резултат, тъй като не получил информация.
Това е недопустимо, каза министърът.

Обсъдени са и законодателни промени за разпечатките от мобилните телефони. Цветанов каза, че има 48 дни забавяне в отговорите на заявките за разпечатки.

Той се обяви за повече публично присъствие на полицаите в кварталите и обясни, че няма да се увеличава щатът.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама