НОВИНИ


Заляха с киселина мъж във Варна

0 4673 24.08.2009
Заляха с киселина мъж във Варна

32-годишен мъж е бил залят с киселина пред бл. 147 в кв. „Младост" във Варна, съобщиха Спешния център. Драмата се развила вчера вечерта.


От полицията нямаха повече пдробности за случая, като явно става дума за заливане поради бизнесскандал.
Нападателят е нападнак жертвата си в гърба, като късмета, че залятият не се обърнал е довел до това, че лицето му не е засегнато. Процентът на изгаряне е 0,05%, като са засегнати само гърба и ръцете. Няма опасност за живота на мъжа, твърдят лекарите, които изписали пациента си да се лекува в къщи.

Преди време се шумеше около друг случай със заливане. След раздялата си с приятелката си Ана, бизнесменът месар Димитър Пачеджиев решил, че ще обезобрази нейната приятелка Петя Стаевска, защото смятал, че тя е предизвикала раздялата.  Така месарят бос поръчал на двама мъже да залеят с киселина не само бизнес дамата Петя Стаевска, а и бившото си гадже. В хода на разследването антимафиотите открили и аудиозаписи, на които ясно се чували заплахите на месаря. Намерени са също доказателства, че Димитър следял и записвал къде ходят и какво правят бившето му гадже Ана и нейната приятелка Петя. По случая са събрани данни, че Пачеджиев е опитвал да вербува бивши затворници, които да залеят с киселина двете млади жени. Според информацията той предлагал между 2 и 5 хиляди лева за изпълнение на "специалната поръчка".
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама