ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Маг заковал миска, тя го праща на съд

12 12427 24.08.2009
Маг заковал миска, тя го праща на съд

Мис Вашингтон 2007 станала жертва на легендарния маг Дейвид Копърфилд. 22-годишната бивша миска е подала оплакване в Сиатъл срещу световноизвестния излюзионист. В тях красавицата подробно описва няколко случая, в които той се е опитвал да я изнасили, съобщават сиатълски издания.



Драмата се разиграла преди две години на Бахамите, където фокусникът бил на почивка във вилата си. Той поканил моделката, чието име се пази в тайна, да го придружи и тя се съгласила.

Още първата вечер, обаче, магьосникът се опитал да я прелъсти и когато разбрал, че тя не иска, я заплашил и убийство, ако не преспи с него. Копърфилд дори се опитал да я удава, описва още младата дама.Често влизал с нея в кабинката за преобличане и й отправял неприлични предложения. В крайна сметка на четвъртия ден тя си тръгнала от Бахамите и веднага постъпила в клиника за жени преживели сексуално насилие в Сиатъл.

Адвокатът на Дейвид Копърфилд отрича всичко това да се е случило и пояснява, че бившата Мис е дошла на острова по свое желание и дори за миг не е оставала сама в имението на илюзиониста, където е имало още поне 40 души- гости на фокусника. “Освен това тя можеше да си тръгне по всяко време- никой не я е спирал”, подчертава той.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама