НОВИНИ


Майката на Шарков пред Фрог: Дадоха ми една седмица да напусна ведомственото жилище, не зная къде ще отида

1 8482 29.11.2017
Майката на Шарков пред Фрог: Дадоха ми една седмица да напусна ведомственото жилище, не зная къде ще отида
Ваня Рибчева

Току-що получих писмото, с което ме уведомяват, че до една седмица трябва да се изнеса от ведомственото жилище. Това каза преди минути пред Фрог нюз Ваня Рибчева -майка на убития в Лясковец командос Емил Шарков.


Както вече ви информирахме Изпълнителна агенция военни клубове  и военно-почивно дело изхвърля почернената жена на улицата. Рибчева  е категорична, че тази мярка е предприета срещу нея заради активната й позиция в гражданско сдружение „БОЕЦ“, което се противопоставя на политико-мафиотския  модел КОЙ. Тя обясни: В писмото е посочено, че трябва да напусна жилището, защото ми се прекратява договора. Но аз нямам договор. Пенсионирах се още през 2010 година и от тогава той е прекратен. Как толкова години живях в това жилище, а точно сега решиха да ме махнат?! Абсолютно съм убедена, че е заради членството  ми в „БОЕЦ“ и обществената ми позиция. 

 

Ваня Рибчева  не знае къде ще отиде. Затруднява я и фактът, че няма къде да сложи цялата си покъщина  и мебелите, които са нейни и са събирани в продължение на 18 години. Не съм казала на децата още, за да не ги притеснявам.  Те живеят в по една стая и изобщо не съм наясно какво ще правя. Трябва да им кажа още днес. Аз мога да се навра някъде, но това живот ли ще е? Преди да убият Емо ,  искаше да решим този въпрос. Имахме планове да купим жилище, но всичко пропадна, след като  си отиде от този свят, сподели почернената майка. 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама