НОВИНИ


Бойко Рашков: ГЕРБ доведе главния прокурор да ги крепи за подслушванията

6 7485 11.12.2017
Бойко Рашков: ГЕРБ доведе главния прокурор да ги крепи за подслушванията

Изненадах се от реакцията на народните представители по повод доклада какво е свършило Бюрото за контрол на специалните разузнавателни средства. Това заяви шефът на бюрото Бойко Рашков пред БТВ. ”На последните два доклада не беше обърнато никакво внимание, но се стигна до един момент, в който бюрото не може да си свърши работата”, заяви Рашков.


"Докладът е колективен труд на членовете на Бюрото, затова не може да се правят внушения, че аз изказвам лично мнение. Не знам защо се получи това нещо в пленарната зала, което злепостави представители на една партия", допълни Рашков. По думите му затова ГЕРБ са довели "тежката артилерия" в лицето на главния прокурор Сотир Цацаров, който да ги крепи.

 

"Представители на прокуратурата се превърнаха в критици на Бюрото, без да коментират слабостта в собствената си работа. Никъде не съм твърдял, че има масово подслушване на политици, магистрати и журналисти. Не разбирам защо главния прокурор използва този израз", коментира още Рашков.

 

”Има неправомерно подслушване на политици, магистрати и журналисти. Това становище е правилно възприето от отразяващите медии, но явно не бе възприето от който трябва", допълни Рашков.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама