НОВИНИ


Цацаров се прави на ударен! Още не бил чел доклада на турските служби за контрабанда от „Булгартабак”

20 7310 18.12.2017
Цацаров се прави на ударен!  Още не бил чел доклада на турските служби за контрабанда от „Булгартабак”
Сотир Цацаров БГНЕС

Главният прокурор Сотир Цараров се направи на ударен пред журналисти, като призна, че още не е прочел доклада на турските служби за контрабандата на цигари от „Булгартабак”.


На брифинг по друг повод в петък Цацаров обяви пред журналисти, че е получил въпросния доклад от МВР предния ден в края на работното време. На настоятелните въпроси на журналисти днес той каза, че още не го е чел. Обвинител № 1 обяви, че е много по-важно за него  какво става със случая с убитото дете в Момчилград, както и стрелбата срещу служител на НАП. По неофициални източници на Фрог случаят в Момчилград върви към разплитане и става дума за битов конфликт, довел до трагедията.

 

Припомняме, че  Турция реагира много  остро по отношение на България заради  информацията, свързана с контрабандата на цигари от "Булгартабак". Наложена бе забрана на наши политици от ДПС, сред които Делян Пеевски, да влизат в южната ни съседка.  Освен това скандалният доклад беше изпратен и в Интерпол. Оказва се, че международният скандал за участието на България в подобно тежко престъпление стои на по-заден план за Сотир Цацаров.

 

Любопитно се държи и шефът на МВР Валентин Радев, който пък си изми ръцете с обяснението, че е получил въпросния доклад, но веднага го бил дал на прокуратурата. Така поведението на Цацаров и Радев изглежда като прехвърляне на горещ картоф.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама