НОВИНИ


Доц. Гълъбова: Хората не вярват в институциите, вървим към революция

8 4674 21.12.2017
Доц. Гълъбова: Хората не вярват в институциите, вървим към революция
Цветеслава Гълъбова

В провинцията хората са тотално обезверени. Те не вярват в държавните институции. Сами са се заели с правосъдие. Това каза психиатърът доц. Цветеслава Гълъбова по НТ.


Като съдебен експерт имам две експертизи по документи, които са изготвени от колеги, но не са верни. Не трябва да се отказваме от това да търсим правата си по правовия ред.  Може да се правят само предположения защо близък на майката е посегнал на Дамла . Явно пред близките е имал едно лице, а иначе е имал и още едно. Човек с личностова  патология може да извърши такова нещо. Не е невъзможно този човек да е имал психична болест.

 

Върху майката  има смазващо натоварване, че тя се е доверила на такъв човек. Тя е много пъти жертва и то за цял живот. Това е изродско престъпление, да убиеш по такъв начин дете. Това е огромен ад.  Ако не вземем мерки да направим еволюционно нещата, те ще станат революционни. Ние ще се затрием като общество, ако продължим по този начин. Ще започнат нещата да се случват по по-добър начин. Нека да си търсим правата по правовия ред. Това общество е нашето. Няма да дойдат марсианците да ни оправят.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама