БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ


НАПИ събира експерти на работна среща

0 4848 02.09.2009
НАПИ събира експерти на работна среща

Днес се ще проведе първата работна среща на междуведомствената работна група „Магистрали”, която ще бъде в сградата на агенцията, площад „Македония” № 3. Това съобщиха от Национална агенция „Пътна инфраструктура” (НАПИ).



Работната група беше сформирана със заповед на министър-председателя на Р България Бойко Борисов с цел координация и управление на процедурите, които предстоят да бъдат провеждани при строителството на автомагистралите „Тракия”, „Марица” и „Люлин”. Темата на днешната среща е: „Състояние и подготовка на тръжните процедури за строителството на АМ „Тракия” – ЛОТОВЕ 2, 3 и 4”.

В нея участват, като съпредседатели, заместник-министрите на регионалното развитие и благоустройството Георги Прегьов и Екатерина Захариева. Заместник – председател е изпълнителният директор на Национална агенция „Пътна инфраструктура” инж. Димитър Иванов. В качеството си на членове са заместник-изпълнителните директори на НАПИ Божидар Йотов и Клаус-Дитер Щолле, както и още 11 експерта от отделните ведомства.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама