НАРОДЕН ГЛАС


Велизар Енчев: Каракачанов защо укрива информация за корупция и защо Военна прокуратура го разследва?

5 11269 25.01.2018
Велизар Енчев: Каракачанов защо укрива информация за корупция и защо Военна прокуратура го разследва?
Велизар Енчев БГНЕС

За кой ли път сутрешният блок на Би Ти Ви е уютен офис на управляващите, в който само кафе не им сервират. Въпреки новината отпреди седмица, че Военна прокуратура разследва военния министър за негови изявления, касаещи корупцията в оглавяваното от него ведомство, Хекимян му спести неудобния въпрос, пише журналистът Велизар Енчев.


Така си спести и гнева на гербаджийската шайка, не прощаваща пъхане на носа в оръжейните й афери, допълва той.

На 30 септември м.г. пресният още военен бос се изпусна, заявявайки в Нова телевизия, че предишни военни министри купували военна техника на престъпно завишени цени. Но вместо да сезира прокуратурата за престъпните практики в МО, Каракачанов здраво си затвори устата. Щото се страхувал, че ще го съдят… Вече пети месец нито един водещ, нито една частна телевизия, нито дори обществените БНТ и БНР не смеят да попитат вицепремиера Красимир Каракачанов защо страхливо укрива информация за корупция и защо Военна прокуратура го разследва, пише още той във фейсбук.

Ако този страхливец е военен министър по време на война, България ще капитулира на втората минута. Ако пък Хекимян е водещ в тоз съдбовен миг, нацията няма и да разбере, че сме капитулирали, категоричен е Енчев.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама