НОВИНИ


Ревизоро: Не очаквайте бомбастичен резултат от акцията на прокуратурата за скъпите коли

3 4587 29.01.2018
Ревизоро: Не очаквайте бомбастичен резултат от акцията на прокуратурата за скъпите коли
Емил Димитров - Ревизоро

Винаги излиза нещо от подобни акции. Резултатът едва ли ще е бомбастичен, но ще има превенция при всички случаи. Тази акция ще дисциплинира. Всеки, който реши да си купува скъпа кола и имот, ще има едно на ум, че ще трябва да си декларира доходите и данъците.


Определено по улиците се движат много скъпи коли. Това каза пред bTV Емил Димитров-Ревизоро, депутат от Обединени патриоти, коментирайки днешната информация, че прокуратурата започва проверки на доходите на собствениците на луксозни коли и имоти.

"Темата за пробива на БАЦИС беше доста политизиран. Безспорно в митниците е имало проблеми и нарушения, но те са отстранени след един сигнал през 2016 година. Комптентните органи също са били уведомени. Тази тема е приключена. Въпросът е същата фирма ли трябва да продължи да се занимава с изграждането на такива системи? Това е касовият апарат на държавата. Митницата и НАП са двете институции, които събират пари в държавата. Те направиха много добри неща и крачки напред през изминалата година. Това е атака срещу тях и финансовия министър Владислав Горанов. Той е вторият човек в правителството след Бойко Борисов. Атаката идва от опозицията", разкри Емил Димитров.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама