ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 8 септември

0 3832 07.09.2009
Предстоящо на 8 септември

Премиерът Борисов открива новия участък от метрото; министърът на външните работи Р. Желева участва в работен обяд с посланиците на държавите-членки на ЕС; представят финалния доклад от наблюдението на изборите за ЕП и за 41-во НС.



Министър-председателят Бойко Борисов ще открие новия участък от метрото в София – от площад „Св. Неделя” до стадион „Васил Левски”.

Председателят на парламента Цецка Цачева ще се срещне с посланика на Италия Стефано Бенацо в 11.00 часа. По-късно, от 14.00 часа тя ще има среща и с посланика на Великобритания Стив Уилямс

Министърът на външните работи д-р Румяна Желева ще участва в работен обяд с посланиците на държавите-членки на Европейския съюз
, акредитирани в София. Обядът се провежда в рамките на инициативите в България на шведското председателство на ЕС и негов домакин ще бъде шведският посланик Пол Бейер.

Министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков ще даде пресконференция от 11:30 часа на ул. „Славянска”8.

От 10.30 ч. в Министерството на здравеопазването ще се състои пресконференция по повод Световния ден на суицидната превенция – 10 септември.

Министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов ще даде пресконференция
по актуални теми на пресконференция в МТСП от 11:00 часа в зала 2 на министерството.

Вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков ще даде пресконференция, на която ще представи предварителните данни за изпълнението на бюджета за м. август 2009 г. Пресконференцията ще се проведе в 11.00 часа в Гранитна зала на Министерски съвет.

От 10.00 часа ДКЕВР ще проведе открито заседание.

От 11:30 ч. Националното ръководство на ДСБ ще даде пресконференция в централата на партията на бул. „Витоша” 18.

В 12.30 ч. и. д кмет на Столична община Минко Герджиков ще присъства на откриването на фотографска изложба ”Преоткрий София- 130 години столица”

Състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Мартин Вълчев, обвиняем за участие в организирана престъпна група, ръководена от Златомир Иванов – Златко Баретата. Заседанието ще се проведе от 10.30 часа.

Дирекция „Образование” към Столична община ще проведе съвещания с директорите на детски градини.

От 11.00 часа в Софияпрес ще се проведе пресконференция на EOS Груп, на която ще бъде представено изследването: „Навици за плащане в Европа 2009“.

От 10.00 часа в БТА Асоциация „Прозрачност без граници” и Гражданска коалиция за свободен и демократичен ще направят представяне на финалния доклад от наблюдението на изборите за Европейски парламент и за 41-во Народно събрание.

От 12.00 часа в БТА Институтът за пазарна икономика ще даде пресконференция на тема: „Ефекти от регулирането на четири свободни професии: одитори, архитекти, инженери и фармацевти”.

От 10.30 ч. на Централният площад в Павел баня ще гостува Мобилен информационен център по приемна грижа.

От 8 до 13 септември т.г. под патронажа на президента на Република България Георги Първанов ще се проведе Международният музикален фестивал на хора с увреждания „Надмощие на духа”.

Frrognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама