НОВИНИ


Лидерът на БОЕЦ пред Фрог: Един Ценко Чоков не могат да осъдят, та камо ли кмета на Септември

6 6029 02.02.2018
Лидерът на БОЕЦ пред Фрог: Един Ценко Чоков не могат да осъдят, та камо ли кмета на Септември
Георги Вълев

Един Ценко Чоков не могат да осъдят, та камо ли кмета на Септември. Това каза пред Фрог нюз лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев.


Не е нещо, което не сме виждали до момента. Винаги, когато предстои доклад на ЕК, или както в момента, сме под наблюдение на Европа, се демонстрира борба с корупцията. Всичко, което се прави, е само имитация. Убеден съм, че след 5 месеца всичко ще се забрави. Та един Ченко Чоков все още не е осъден. За кмета на Септември съм убеден, че нещата ще се развият по същия начин. Преди няколко години имаше огромен скандал с кмета на Видин Герго Гергов. Тогава службите и прокуратурата отново демонстрираха показност. Нахлуха в сградата на общината, Гергов беше задържан и отстранен. След това съдът го възстанови. Делата постепенно започнаха да утихнат.

Тези действия се използват, за да бъдат наказани някои, самозабравили се по места кметове. Други, които не се отчитат нагоре и трети, станали неудобни. Нищо добро за обществото не се случва, защото подобни акции не са истински. Такива имитации сме виждали. И те са са с ясен и предизвестен край.

Какво още каза Георги Георгиев, можете да прочетете в рубриката „Интервю”.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама