НОВИНИ


Въпреки провалите на МВР Валентин Радев няма да реформира системата

6 4623 13.02.2018
Въпреки провалите на МВР Валентин Радев няма да реформира системата
Валентин Радев БГНЕС

Получили сме молба за екстрадиция на мароканеца, който задържахме по подозрение към принадлежност към ИДИЛ. Издирвахме го по сигнал на нашите марокански колеги. Това заяви в предаването ”Тази сутрин” вътрешният министър Валентин Радев.


Пробойните по оградата на границата Радев оправда така: Те са направени нарочно, за да могат да бъдат хванати повече бежанци. 8 души от граничарите сме задържали миналата седмица, които са помагали на емигрантите.  

 

Системата няма да бъде реформирана. Ще има еволюция постепенно. Няма друга държава на Балканите, която да е толкова спокойна, заяви Радев без свян предвид всекидневните случаи на побой над възрастни хора с цел кражба. Той сякаш забрави и за отвлечения Адриан, и за шесторното убийство в Нови Искър, и за разстреляния Петър Христов...

 

Радев волно или неволно направи самопризнание: Не се чувствам още в свои води в тази сфера, защото съм се занимавал с други работи. Явно за компенсация на своя дискомфорт той търси съглашателство с Валери Симеонов и Красимир Каракачанов, с които по думите му работил изключително добре.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама