ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 11 септември

0 3843 10.09.2009
Предстоящо на 11 септември

Заседава НС; провежда се международна конференция „Взаимоотношенията между националните съдилища и Съда на ЕО”; заседава Националният съвет за насърчаване на заетостта.



В 9.00 часа ще започне редовното заседание на Народното събрание.

В 12.30 ч. министър-председателят Бойко Борисов ще открие нова детска градина в район „Илинден”.

В 9.30 часа в хотел „Метрополитан” ще се проведе международна конференция „Взаимоотношенията между националните съдилища и Съда на ЕО” по инициатива на заместник-председателя на Народното събрание Атанас Семов.

В 11.00 часа в МРРБ Росен Плевнелиев ще даде пресконференция за работното посещение в Брюксел.

В 13.00 часа в Министерството на труда и социалната политика Тотю Младенов ще даде пресконференция след заседанието на Националният съвет за насърчаване на заетостта.

Правосъдният министър Маргарита Попова ще обсъди с членовете на Висшия съдебен съвет въпроси, свързани с препоръките на Европейската комисия в областта на съдебната комисия. На срещата-разговор ще бъде обсъден и Графика на неотложните мерки за изпълнение.

Състав на Софийски градски съд се очаква да гледа искане за постоянна мярка за неотклонение за изпълнителния директор на „Терем” ЕАД Жечко Петров.

Българската народна банка пуска в обращение сребърна възпоменателна монета с нанесено оцветяване „Грънчарство”. Представянето на монетата ще се проведе от 12.00 часа в зала 108 на БНБ.

В 11.00 часа в зала „Рожен” в хотел „Хилтън” ще бъде подписана субсидия за Юнайтед Медикал ЕАД, която ще бъде отпусната от Американската агенция за търговия и развитие.

От 11.00 ч. в Националния исторически музей ще се проведе пресконференция, на която председателката на Българския олимпийски комитет, Стефка Костадинова ще подари на музея своя златен спортен „Оскар”.

От 11.00 ч. в Пресклуба на София Прес ще се проведе пресконференция по повод 17-я Фестивал на българското документално и анимационно кино „Златен ритон”, който ще се проведе в Пловдив от 18 до 25 септември 2009 г.

От 13.00 часа в София прес ще се проведе пресконференция на Асоциация „Мария Кюри“ във връзка Националната конференция: „Креативност и иновативни решения при обучението на хора с увреждания и лица в неравностойно положение“

От 10.00 часа в рапортната зала на урологична клиника в „Пирогов” ще бъдат дадени повече подробности около извършената трансплантация от жив донор.

В 10.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Българският зъболекарски съюз.

В 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция за кампанията „Да запазим децата на пътя” и изграждането Стена на протеста.

В 12.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе кръгла маса на тема: "Ин витро фондът - предизвикателствата".

От 16.00 до 17.00 ч. ще се състои заключителната пленарна сесия на международната конференция „Сигурността в Югоизточна Европа. Обществена сигурност, непрекъсваемост на бизнеса и лична безопасност”, в която участие ще вземат министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов и председателят на ДАНС Цветлин Йовчев.

Frognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама