НОВИНИ


Сидеров можел да предложи имена за мястото на Теменужка Петкова

2 5358 24.02.2018
Сидеров можел да предложи имена за мястото на Теменужка Петкова
БГНЕС

Волен Сидеров няма претенции към поста на енергиен министър. Можел обаче да предложи имена. Радвам се, че премиерът гледал вече кооперативно на кандидатите за министри. Явно е имало смисъл от критиките ми и разменените реплики с Цветан Цветанов, добави лидерът на „Атака“.


В петък Борисов заяви от Брюксел, че ГЕРБ ще реши заедно с коалиционните си партньори, кой ще замени на поста подалата оставка Теменужка Петкова.

Той коментира пред bTV и отношенията в коалицията: По-често трябва да търсят и моя опит. Поне два пъти в седмицата. Например за темата за Народния съд Цветанов трябваше да се посъветва с мен, да пита старото. Повечето хора сега в ГЕРБ или са били членове на БКП, или са много млади. И сега да се правим на антикомунисти…, каза Сидеров. Той упреквал ГЕРБ в липса на достатъчно вслушване в коалиционния партньор в негово лице. Моят опит е ценен, ако те не го ценят, значи са си самодостатъчни. Моят опит е факт, за тях ще е полезно, иначе аз предпочитам да се занимавам с изобразително изкуство, заяви лидерът на „Атака“.

Аз съм готов да си стиснем ръцете и с Валери Симеонов, и с Красимир Каракачанов. Трябва да мислим и да действаме като големи мъже. Иначе става детска градина и аз влизам в ролята на детска възпитателка – така коментира Сидеров основният проблем от последните седмици между трите патриотични партии – кой има повече медийни изяви.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама