НОВИНИ


”Организират” семинар в централата на ГЕРБ: Как да срещнете своята Гинка? /само за мъже/

3 5358 28.02.2018
”Организират” семинар в централата на ГЕРБ: Как да срещнете своята Гинка? /само за мъже/
Гинка-новата собственичка на ЧЕЗ

След вълната от възмущение по повод сделката с ЧЕЗ, интернет зевзеци проявиха и чувството си за хумор. В защита на Гинка-новата собственичка на фирмата, на 8 март е организиран контрапротест в Пазарджик. Целта е да се подкрепят бизнесначинанията на никому неизвестната бизнесдама.


Отделно от това на 10 март, в централата на ГЕРБ в София, ще се „организира” семинар на тема: Как да срещнете своята Гинка. За лекциите са предвидени три часа-от 14 до 17 часа. Уточнено е, че събитието е само за мъже. Ето какво казват „организаторите” на семинара:

Всички искаме да бъдем щастливи, обичани и уважавани мъже, но също така искаме и жената до нас да има достатъчно възможности, да ходим заедно в скъпи ресторанти, на скъпи почивки, да ни прави приятни изненади (като примерно купи някое електроразпределително дружество), да може да се грижи за нас, както и за децата ни и да бъде много грижовна.

Дали съществува такава мила, обичаща, грижовна и богата Гинка - всичко това в една жена? ДА, ние вярваме, че човек колкото по - богат е, толкова по - начетен и по - умен би бил, също така вярваме, че всяка жена също има нужда от любов и отношение - това са нуждите на човечеството, на хората. Ние не просто вярваме, че има такива Гинки, ние познаваме такава Гинка, тя купи ЧЕЗ! Тя съществува!
Всичко зависи от вас с какви Гинки комуникирате, с какви Гинки се запознавате и излизате, какво отношение и поведение имате към тях и много други фактори!
Ако искате да имате БОГАТА, МИЛА и ГРИЖОВНА ГИНКА, трябва да действате, като Боеко, не само да мечтаете! Заповядвайте на нашият семинар за да научите как да срещнете своята Гинка!
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама