НАРОДЕН ГЛАС


Арман Бабикян за Фрог: Москва използва като маша патриарх Кирил

20 8566 12.03.2018
Арман Бабикян за Фрог: Москва използва като маша патриарх Кирил
Арман Бабикян БГНЕС

Скандалът с руските духовници е поредната провокация срещу България от страна на Москва, използвайки като маша патриарха на Русия. Отделни физически лица и политици биха могли да се хванат на нея. Гневната им реакция е нормална и обяснима. Това коментира пред Фрогнюз политологът Арман Бабикян.


Ако Валери Симеонов като вицепремиер имаше желание да каже нещо разгорещено по адрес на патриарх Кирил, той можеше да намери подходящия език, за да го направи. Позицията му е справедлива, тъй като патриархът на цяла Русия идва в България, за да претендира, че руската кръв е по-ценна от кръвта на други народи. България не е борса за кръв.

 

Валери Симеонов трябва да овладее правилния език за един вицепремиер, не да говори като физическото лице. Аз като физическо лице бих могъл да посъветвам руския патриарх да обсъди с Путин дали жертвите на руснаците по време на Втората световна война са по-ценни, от жертвите на всички останали народи в СССР. Когато го убеди в тази истина, да заповяда отново в България.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама