НОВИНИ


Арман Бабикян: В храма на демокрацията ни е пълно с търговци

4 6270 02.04.2018
Арман Бабикян: В храма на демокрацията ни е пълно с търговци

Това написа в коментар на своята стена във ”Фейсбук” политическият пиар и анализатор Арман Бабикян. Заглавието е на редакцията.


На Велики понеделник на Страстната седмица, християните по тези земи отбелязват страдания...Тези от последната седмица на земния МУ живот. На този ден Божият Син гони търговците от Храма, защото е място за молитви.

У нас пред храмовете и манастирите продават портрети на Путин, значки със съветски петолъчки. Случайно отсъстват пречупени кръстове.

В храма на демокрацията ни е пълно с търговци и вместо да ги изметем от там, си задаваме идиотския въпрос - "Ми кой друг да дойде в Парламента?"

В офисите на служителите ни (министрите) се търгува с влияние. Не с нашето, защото ние сме им в кърпа вързани, а с това на раздаващите сребърници. Дори има прогрес и модернизация - вече сами си ги вземат, ако не им ги дадеш. Иначе - лошо

В храмовете на правото влизат само просяци и блудници. Останалите ги "издирваме" с невиждащите очи на властта. Превръзката падна от очите, но не успя да ни скрие срамотиите, за които в Ренесанса и едно листо стигаше, защото наДебеляхме от "справедливост".

На нашия Понеделник понякога му казваме "сляпата неделя", а понякога "Видовден"...
Дано прогледнем, че скоро освен очи за лошото и изкуствен интелект ще ни трябва.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама