АРТ ДЖУНГЛА


Шварценегер, Брус Уилис и Слай се събират във филм

0 12542 24.09.2009
Шварценегер, Брус Уилис и Слай се събират във филм

В добавка идват още Долф Лундгрен, Мики Рурк, Джейсън Статъм и всички заедно правят "Излишните".



Новият американски филм "Излишните" ("The Expandibles") се очаква да стане един от най-големите хитове на 2010 г. Една от причините за това е звездното актьорско трио - Арнолд Шварценегер, Брус Уилис, Силвестър Сталоун. Всеки един от тримата има своите почитатели, а събрани заедно в един филм те гарантират космични печалби и много зрители. "Моментално ще си го дръпна, щом се появи в нета", заканиха се пък българските киномани, които вече трудно преглъщат цените на билетите за кино.



Режисьор на "Излишните" е Силвестър Сталоун, той е участвал и в създаването на сценария. Негово било и желанието да събере в един екип големи екшън актьори, които досега все още не са работили заедно. Всъщност тази мечта била стара и най-сетне той успял да я осъществи.

Нещо повече - да привлече и други касови фигури - редом с грандиозното екшън трио във филма участват и други актьори като Долф Лундгрен, Мики Рурк, Джейсън Статъм.

Що се отнася до сюжета на "Излишните" - той е за група наемници, които имат мисия да съборят латиноамерикански диктатор. Тя се увенчава с успех, но с цената на животи. Според Слай такива филми никога не излизат от мода.И сигурно е прав! Особено, щом сред звездите, които участват във филма, няма нито една излишна! Frognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама