МИСТЕРИИ


”Ювентус” бе на косъм да прати ”Реал” в ада

0 5236 12.04.2018
”Ювентус” бе на косъм да прати ”Реал” в ада
БГНЕС

”Реал” Мадрид се класира за полуфиналите на Шампионска лига, въпреки че загуби с 1:3 от ”Ювентус” насред ”Сантяго Бернабеу”. Испанският гранд спечели първия двубой в Торино с класическото 3:0 и продължава напред с общ резултат 4:3. Класирането бе осигурено от спорна дузпа в последните секунди, превърната в гол Кристиано Роналдо.


Срещата започна отлично за гостите от Италия, които поведоха още във втората минута с попадение на Марио Манджукич. В 37-ата минута хърватинът отново бе точен и удвои аванса на "Старата госпожа".

В добавеното време на първата част Рафаел Варан от "Реал" нацели напречната греда.

След паузата "Реал" имаше добри положения, но Буфон и защитата пред него не се пропукаха. Стигна се до 61-ата минута, когато стражът на "кралския клуб" Кейлор Навас сбърка и Блес Матюиди направи резултата 3:0 в полза на "Ювентус".

В края на мача имаше изключителна драма. Бенатия избута Васкес в наказателното поле и реферът посочи бялата точка. Дузпата обаче не бе 100-процентова. За бурната си реакция срещу съдийското решение вратарят на "бианконерите" Джанлуиджи Буфон бе изгонен. Впоследствие Кристиано Роналдо разстреля резервият страж Шчесни и за пореден път измъкна "Реал" от тежка ситуация.

В другия полуфинал "Байерн" и "Севиля" звършиха 0:0 и на полуфинала ще играе германския колок, победил в първия мач с 2:1.

Жребият за полуфиналната фаза на Шампионска лига е в петък, 13 април, от 14:00 ч. .
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама