НОВИНИ


Комисар Маринов заяви, че Пелов ще бъде заловен, но не знаят дори колата на бягството

1 4991 19.04.2018
Комисар Маринов заяви, че Пелов ще бъде заловен, но не знаят дори колата на бягството

Комисар Младен Маринов изрази надежда, че избягалия рецидивист Владимир Пелов ще бъде открит. По думите му пропуските се виждат и с непрофесионално око, но не пожела да дава коментари за пропуски на други институции.


Маринов не изключи Пелов да е в чужбина и именно затова е потърсена международна помощ. Главният секретар обаче е сигурен, че Пелов ще бъде заловен.

Маринов разкри още, че вчера отново е случай по издирване на затворник. Той не пожела да даде подробна информация, но заяви, че арестантът просто не се е върнал от мястото където е бил пратен да работи, по пример на Манджата от Пловдив, който още е в неизвестност. Престният случай обаче е бил разрешен и мъжът е върнат в затвора.

За борбата с високата скорост, Маринов заяви, че очевидно новия закон не работи. "Те знаят къде са камерите, научиха ги, преминават леко през тях и после дават газ, очевидно този закон не работи", заяви още главният секретар.

Маринов коментира и ареста на кметицата на район "Младост" Десислава Иванчева. Той заяви, че от тях се е искало единствено да пазят реда, а операцията се води от спецпрокуратурата и Агенцията за противодействие на корупцията.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама