НОВИНИ


Тапи от автомобили се образуваха на изхода на София

0 4646 04.05.2018
Тапи от автомобили се образуваха на изхода на София

Тапи се образуваха по столични булеварди и магистрали. Колони от автомобили са се образували на бул. ”Цариградско шосе” в посока изхода та София.


Тапа има и при кръговото кръстовище на 4-ти км. По границите също се образуват опашки. На българо-гръцката граница трафикът е интензивен на граничен контролно-пропускателен пункт Кулата за леки автомобили на изход. Това сочат данни за трафика на българските гранични контролно-пропускателни пунктове към 18 часа, представени от Гранична полиция. На българо-сръбската граница трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

 

На българо-македонската граница трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. На българо-турската граница трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. На българо-румънската граница на гранични контролно-пропускателни пунктове Дунав мост - Русе и Дунав мост - Видин трафикът е интензивен за товарни автомобили на изход. На останалите гранични контролно-пропускателни пунктове трафикът е нормален. Непълнолетни български граждани, излизащи от страната с единия родител или без родителите си, трябва да бъдат снабдени с нотариално заверено съгласие от отсъстващия родител, да носят оригинал и копие на този документ, като копието остава на граничния пункт, напомнят експертите.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама