НОВИНИ


Продуцентът на мюсюлманската партия иска да управлява страната

7 5049 01.10.2009
Продуцентът на мюсюлманската партия иска да управлява страната

Така смята Лютви Местан, според когото бабрекюто на Доган се преекспонира, защото не могат да се намерят сериозни политически аргументи срещу ДПС.



Трябва да сме сигурни, че паметникът в Славяново е съборен въз основа на законосъобразни действия на компетентните органи, обяви по БТВ Лютви Местан от ДПС. Той определи паметника като архитектурна еклектика.

Фактът, че бабрекюто на Доган се преекспонира е една метафора на безсилието да се намерят сериозни политически аргументи срещу ДПС. От една седмица обаче сме изправени пред сложен проблем, но той не е паметник или барбекю, отсъди Местан. За него Славяново е тест за обществена зрялост, но в Асеновград под маската на Ку Клукс Клан се крие не безобидна младежка сбирка, а проява на етническа нетърпимост.

Да се припознае ДПС зад случващото се в Славяново е абсолютно несъстоятелно, защото ние не толерираме етническите и религиозни партии, увери Лютви Местан. Ние сме срещу всяка идея срещу интегритета на българското общество и националния му интерес. Ако търсим продуцента на случващото се в Славяново, най-вероятно ще го намерим в езика на омразата, който проявява днес претенция да съуправлява страната. Frognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама