НОВИНИ


Ерменков се извини за слуховете за отровената вода

0 4090 22.05.2018
Ерменков се извини за слуховете за отровената вода
Таско Ерменков

Депутатът от БСП Таско Ерменков се извини във вторник заради публикацията си във Фейсбук отпреди два дни, че водата на София може да е опасна за пиене. Той обясни, че не е искал да всява паника в столицата, а да задейства институциите.


"Може някои от гражданите да са били наистина уплашени и да съм създал душевен дискомфорт, за което моля да бъда извинен, но има и други граждани", каза Ерменков.

 

Интересно е кои са били тия други граждани, които са били благодарни на Ерменков за разпространяването на неверни слухове.

ГЕРБ поиска оставката на депутата и подаде сигнал срещу него в прокуратурата за всяване на страх сред населението. Ерменков каза, че би подал оставка, но не заради ГЕРБ, а ако загуби доверието на избирателите си.

 

Лидерът на БСП Корнелия Нинова също обясни, че Ерменков е допуснал грешка."Начинът, по който Таско е представил информацията, за нас е неправилен. Това не е основание, разбира се, той да бъде изключен от групата или да напуска парламента, но е достатъчно основание да поднесе извинение на софиянци, които са се почувствали заплашени или засегнати", каза Нинова.За ГЕРБ извинението се оказа не достатъчно.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама