АКТУАЛНО


Ген. Решетников призна: Имам отношения с политици от ГЕРБ, БСП, Атака и СДС

21 12077 27.05.2018
Ген. Решетников призна: Имам  отношения с политици от ГЕРБ, БСП, Атака и СДС

Очакваме премиера Борисов в Москва. С него трябва да установим сътрудничество в енергийната област и по-конкретно сътрудничество в газовата сфера. Имаме възможност освен това да развиваме други насоки на сътрудничеството. Това заяви ген. Леонид Решетников в предаването „120 минути”.


Той заяви, че не желае да поддържа топли отношения само с БСП. „Не трябва да отделяме една партия от останалите. Не трябва само тя да бъде  наш съюзник. Имаме тесни отношения с хора от ГЕРБ, Атака, дори от СДС”.

 

Решетников отрече да се е месил в църковните ни дела. Изказването му обаче  потвърждава точно обратното: "Българската църква може да бъде майка на Охридската архиепископия, но само в духовен план. Иначе може да нарушава каноните във взаимоотношенията в православния свят и ще попадне в изолация и схизма. Какво означава майка? Това са светски разговори на хора, които не са вярващи. ”

 

Ген.  Решетников отрече също да се опитва да „вади” България от НАТО: „НАТО ще се разпадне и то в скоро време, може докато съм жив”.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама