АКТУАЛНО


Грабежът на грабежите от АЕЦ ”Козлодуй”

18 14525 05.06.2018
Грабежът на грабежите от АЕЦ ”Козлодуй”
Георги Котев

Преди дни АЕЦ-а публикува на сайта си Годишен отчет за 2017-та г. Само ТРИ ЧИСЛА от него ни позволяват да разплетем фундаментален грабеж, основан на търговията с електроенергия, която се вихреше на тъмно там, до края на 2017-та г. И в най-концентриран вид схемата изглежда ето така.


 

ТРИТЕ ЧИСЛА от Отчета на АЕЦ-а за 2017-та година са показани чрез червените редове в таблицата. Още едно число е взето от Решение на КЕВР за цената на която АЕЦ-а продава на т.нар. регулиран пазар, т.е. на НЕК, а после стига до нас. Това число е 54,92 лева/МВт.ч. Всичко останало е елементарна аритметика. Така се стига до последното число, което е в основата на грабежа.

 

За десерт ще ви покажа и една от последните оферти ПРОДАВАМ, ат АЕЦ-а, броени дни преди да затвори този черен пазар:

 

 

Коментар НЯМА ДА ИМА! Така както и няма пари, за това, което ви показвам и разказвам. Парите са при организиторите и извършителите на това гигантско престъплание, което продължава и след последната показана тук таблица. Питайте тях!

 

След ЕДИН МЕСЕЦ, на 6-ти юли, се навършват точно ОСЕМ ГОДИНИ, откакто за последно съм получил пари за трудова дейност. Независимо от това организаторите на горното и много други престъпления продължават да ми пращат дебили, които да внушават, че някой ми плаща за да разкривам престъпленията им. Ъ-ъ! Ако имаше такъв те отдавна да са го разкрили.

 

А жертвите даже не споделят уникалните разкрития и така наливат вода в мелницата на организираната престъпност владееща територията. Сигурно чакат аз да им платя за "услугата"? Защо тогава да се хабя? Нека енерГЕПИйните милионери ви обяснят!

 

Георги Котев


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама