АКТУАЛНО


Илиан Тодоров от „Атака” сезира ГДБОП за публикуван във Фрог документ

15 12303 28.06.2018
Илиан Тодоров от „Атака” сезира ГДБОП за публикуван във Фрог документ
Илиан Тодоров

Областният управител на София- област Илиан Тодоров от „Атака” е сезирал ГДБОП за това, че негов документ е публикуван във Фрог нюз. Това научи Фрог от източници в антимафиотската служба. Целта е да се разбере откъде въпросното писмо е изтекло към медията ни.


Припомняме ви, че писмото загатва за вътрешен конфликт между „Атака” и ГЕРБ. Тодоров всъщност се жалва на шефа на МВР Валентин Радев от неговия началник кабинет Анжелина Тотева за това, че тя се разпореждала и в областната администрация. Уточняваме, че писмото не е с гриф за класифицирана информация и всеки един гражданин има право да се запознае с него. Във вътрешното ведомство се коментира, че Тотева минава за човек на премиера Бойко Борисов. Твърди се, че в момента тя е „сивия кардинал” в институцията и от нея зависели много неща.

 

Служители на двете ведомства с интерес гледат как ще приключи „мача” между Тодоров и Тотева и кой от тях ще се окаже с по-силни позиции. Не се изключва възможността бившият главен секретар на МВР и настоящ координатор на „Атака” Светлозар Георгие да дава съвети на областния управител как да действа в тази ситуация. До медията ни достигна информация, че между двете централи- ГЕРБ и "Атака"  има скрито напрежение.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама