НОВИНИ


Др. Стойнев: Въпросът не е дали ще има предсрочни избори. Въпросът е кога?

1 3947 29.06.2018
Др. Стойнев: Въпросът не е дали ще има предсрочни избори. Въпросът е кога?
Драгомир Стойнев БГНЕС

„За първи път нито един народен представител от управляващите не пожела да излезе и защити правителството. Обществото разбра, че има разпад в стратегически сектор в страната – „Сигурност”. Това заяви зам.-председателят на ПГ на „БСП за България” Драгомир Стойнев.


По думите му системата е пред разпад. „Въпросът не е дали ще има предсрочни избори. Въпросът е кога?”, каза Стойнев.

 

„Невъзможността на правителството да спре този разпрад, без да бъде отстранен модела, по който функционира държавата, доведе до вота на недоверие”, посочи зам.-председателят на ПГ. По думите му хората се притесняват за своите родители по селата - дали няма да бъдат ограбени, да не бъдат убити или пък за това, че може някой наркопласьор да дебне пред някое училище.

 

„Невъзможността на правителството да гарантира сигурността на гражданите е победа не само на левицата, а и на всички тези, които казват – стоп на този модел”, заяви Стойнев пред БНТ.

 

Той припомни, че този модел на управление е довел до това- да се търгува най-ценното за българските граждани – техният живот, имайки предвид прехвърлянето на охранителната дейност от МВР към частни фирми.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама