ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 13 октомври

0 4032 12.10.2009
Предстоящо на 13 октомври

Продължава работното посещение на премиера Борисов във Франция; обсъждат предлаганите от правителството предложения за промени в 5 данъчни закона; у нас идва делегация на Асоциацията на вишната Секура.



Продължава работното посещение на премиера Бойко Борисов
и водената от него делегация във Франция.

Под председателството на вицепремиера и министър на финансите Симеон Дянков, членовете на Националния съвет за тристранно сътрудничество ще обсъдят предлаганите от правителството предложения за промени в 5 данъчни закона. Социалните партньори ще разгледат и предвижданите изменения в наредбата за регистриране и отчитане на продажбите в търговските обекти чрез фискални устройства.

Новият изпълнителен директор на „Български държавни железници” ЕАД Пенчо Попов ще представи основните приоритети в своята работа от 11:00 ч. в приемната зала на втория етаж в сградата на Централно управление на „Български държавни железници” ЕАД на ул. “Иван Вазов” № 3.

Националното ръководство на ДСБ ще даде пресконференция в централата на партията на бул.Витоша 18 от 11.30 часа.

И. д. кмет на Столична община Минко Герджиков ще приеме в 10.00 ч. делегация на Асоциацията на вишната Секура. Делегацията е в София по повод месеца на японската култура в България и 50 годишнината от възстановяването на дипломатическите отношения между Япония и България. От 16.00 ч. часа Минко Герджиков ще участва в церемония по засаждане на вишневите дръвчета в Южния парк.

Пресконференция на тема "Какво е „Образование без граници” ще се състои в София прес от 11.00 часа.

От 10.00 ч. в Културен център “Красно село” на бул. “Цар Борис III” № 41, ще се проведе заседание на Националния съвет на Съюза на демократичните сили. Пресконференцията ще бъде от 13.30 ч.

Минко Герджиков, вр.и.д. кмет на Столична община, Евгений Ганчев, изпълнителен директор на „Столичен електротранспорт” ЕАД и Варел Фриймън, вицепрезидент на Европейската банка за възстановяване и развитие ще подпишат споразумение за общинска подкрепа във връзка с Договора за заем с цел подпомагане на програмата за приоритетни инвестиции на „Столичен електротранспорт” ЕАД.

ДКЕВР насрочва открито заседание за разглеждане на доклад относно изменение лицензии на "Каварна газ" ООД за извършване на дейностите "разпределение на природен газ" и "снабдяване с природен газ от краен снабдител" на територията на община Каварна и за продължаване на техния срок и доклад относно утвърждаване цени на "Каварна газ" ООД за пренос на природен газ през газоразпределителната мрежа, снабдяване с природен газ и цени за присъединяване на потребители за територията на общините Каварна и Шабла. Заседанието ще започне от 10.00 ч. в сградата на комисията.

В Държавен фонд „Земеделие” – Разплащателна агенция ще бъдат подписани договори за финансиране на 38 проекта за залесяване по две от мерките на Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 г. Подписването ще се състои от 11.30 ч. в зала 300 на втория етаж в сградата на ДФ „Земеделие” – РА на „Цар Борис ІІІ”.

От 09.30 часа ще се гледа делото за източване държавния резерв.

Втори национален дискусионен форум на хлебопроизводителите „Българският хляб – ценност, политики и стандарти” ще се проведе от 9:00 ч. в Гранд Хотел София, зала София.

В Техническия университет-София ще бъде открита нова лаборатория по измервателна техника, създадена с помощта на Факултетa по английско инженерно обучение към ТУ – София. Събитието ще се състои от 11.30 ч., зала 2419, бл.2 на ТУ – София.

Международна конференция на тема: "Публичната дипломация и новите предизвикателства в международните отношения. 130 години от установяването на дипломатически отношения между България и Русия"
ще се проведе в БТА от 10.00 часа.

Кръгла маса „Грижата за деца в риск в светлината на новия Семеен кодекс” ще се проведе от 10.00 часа в Столична община.

Национален форум с международно участие на тема: Високите телекомуникационни технологии и приоритетните инфраструктурни проекти в България
ще се състои в зала Мусала на хотел „Хилтън” от 09.00 часа.

Председателя на Народното събрание Цецка Цачева ще се срещне с извънредния и пълномощен посланик на Руската федерация Юрий Исаков.

Кръгла маса на тема „Проблеми с кадрите в туристическия сектор в Старозагорския регион” ще се състои от 10.00 часа в Областна управа.

От 10.00 ч. в сградата на РЗОК – Плевен ще се проведе пресконференция на тема „Контролна дейност на РЗОК – Плевен”.

Детски кът за развитие, център за психологическа подкрепа на деца и юноши с увреждания ще бъде открит от 11.00 часа в Русе, ул. „Янтра” 5.

Frognews.bg

Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама