НОВИНИ


Марешки: Каракачанов и Бареков опитват да наложат джендър идеологията

2 4230 28.07.2018
Марешки: Каракачанов и Бареков опитват да наложат джендър идеологията

Малкият коалиционен партньор на ГЕРБ стигна дъното. Изложи се много, изложи българския парламент. Не трябва да бъдат разрешавани предизборни коалиции. Всяка партия трябва да излезе с лицето си. Това заяви в предаването „Събуди се” лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки.


Събират се в тюрлю гювеч, за  да прескочат бариерата, след това се упражняват на гърба на пенсионерите, учителите, армията... Правят  предложения за награждавания на свои близки с орден „Стара планина”, правят султански изпълнения. Не може Каракачанов да иска приятеля си Йордан Динев да бъде награден с орден „Стара планина”. Какви са заслугите на Йордан Динев?! Цветан Василев е дарявал много повече и е правил повече за България, но него не го предлагат за орден „Стара планина”.

 

Тихомълком е вкарана точката за промяна на закона за приватизацията от ВМРО. Най-тежките лобистки неща се вкарват от ВМРО.  Ако нямаше коалицията на Каракачанов с Бареков в европарламента, нямаше сега да водим спорове за Истанбулската конвенция. Те налагат джендър идеологията. Подкрепят я, а със свои манипулатори в обществото се представят като борци срещу нея.

 

Каракачанов няма нищо общо с военнослужещите. Толкова ли нямат други хора, които да бъдат предложени  за военен министър? Ние нямаме против ВМРО, а имаме против гастрольорите като Каракачанов. Той иска да бъдат занижени критериите на психотестовете за постъпване в армията. Така в нея ще служат психически неустойчиви хора.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама