НАРОДЕН ГЛАС


Арман Бабикян: Накарали са Тодор Чобанов да спре да обвинява Боил Банов

4 12103 31.07.2018
Арман Бабикян: Накарали са Тодор Чобанов да спре да обвинява Боил Банов
Арман Бабикян

Хората нямат доверие зад това, което се крие зад компетентните органи. Искам да кажа, че нямат доверие на държавните органи. Това коментира в „Тази сутрин“ политологът Арман Бабикян по повод пожара в Царските конюшни.


Тихомир Безлов от Центъра за изследване на демокрацията заяви, че му е по-лесно да си обясни палежа като умишлен, защото всички столичани са запознати с огромните строителски интереси, които имат инвеститорите към подобни имоти.  "Виждаме какво се случва с гара „Пионер”. Тя ще е комплекс", казва Безлов.

 

Арман Бабикян подчерта, че хората нямат вече доверие в държавните институции и това е причината тук отново да се появяват съмнения умишлен ли е пожара. Той на шега написа в своите социални мрежи, че се „търси подходящ клошар“, за да се прехвърли вината върху него, визирайки делото за пожара в Тютюневите складове в Пловдив.

 

Бабикян коментира и промяната на мнението на зам.-кмета Тодор Чобанов относно пожара в „Царските конюшни”: "Имало е телефонно обаждане отгоре, което е накарало Чобанов да се откаже от думите си. Ние сме държава, в която с едно обаждане се постига всичко".

 

Припомняме, че Тодор Чобанов публично обвини министър Боил Банов, че не е направил нужното, за да предотврати палежа на Царските конюшни.

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама