НОВИНИ


Цветанов пак се озъби на президента: С военния си манталитет не зачита правовия ред в страната

12 4993 14.08.2018
Цветанов пак се озъби на президента: С военния си манталитет не зачита правовия ред в страната
Цветан Цветанов

С военния си манталитет президентът не зачита правовия ред в страната, каза днес председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов пред журналисти, цитиран от пресцентъра на партията. Той използва церемонията по откриването на ремонтирания път между Велико Търново и Горна Оряховица през Арбанаси, за да атакува да пореден път държавния глава.


Цветанов смята, че Румен Радев се заявява като политически опонент, а не като президент. Според него не прави чест на държавния глава непрекъснато да се изказва негативно за премиера Борисов и за ГЕРБ.

 

"Той трябва да работи на надпартийно ниво и да допринася за утвърждаването на позицията на България като сериозен фактор на Балканите, което бе постигнато по време на председателството на Съвета на ЕС", коментира Цветанов.

 

Във връзка с думите на Радев, че ГЕРБ саботира модернизацията на армията, Цветанов заяви, че правителствата на Борисов през годините са работили усилено и са влагали сериозни средства в модернизацията.

 

Вторият човек в ГЕРБ изрази мнение, че БСП трябва да дават сериозни обяснения за това как са финансирани техните предизборни кампании, защото досега посланията от техния лагер са доста противоречиви.

 

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама