НОВИНИ


Маскирани атакуваха вилата на Бранимир Ботев, който критикува Ангелкова

13 6877 17.08.2018
Маскирани атакуваха вилата на Бранимир Ботев, който критикува Ангелкова
Бранимир Ботев БГНЕС

Трима маскирани бадити са атакували миналата нощ вилата на бившия зам.-министър на туризма Бранимир Ботев. Тя се намира в близот до резиеция Евксиноград. В къщата е била майка му и синът му. Именно той видял пръв нападателите и започнал да вика.


Кола от пътя осветила мутрите и те се изнесли на висока скорост. Според някои очевидци, ги е чакала кола, с която отпрашили в неизвестна посока.

 

Според Бранимир Ботев, нападението е заради критиките му към министъра на туризма Николина Ангелкова, които той отправи преди дни по телевизия България Он Ер. Няма съмнение откъде идва заплахата. Не е логино крадци да провеждат акция в 22 часа, когато е очевидно, че в къщата има хора, има хора и в съседните къщи. Освен това нападателите са екипирани с маски, качулки, ръкавици и пр. като за терористична атака. Освен това съвсем наблизо е правителствената резиденция Евксиноград, където има постоянна охрана, смята Ботев. Той и семейството му са силно притенени от случилото се и се надяват варненските полицаи да си свършат работата както трябва.

 

Престанах да вярвам на данните, които ръси Министерството на туризма. Според тях ще излезе, че за 4 години два пъти се е покачил туризмът ни. Това не е вярно.

Данните на Николина Ангелкова и световните организации много се разминават. Това е защото управляващите не искат да покажат реална статистика колко хора почиват в България. А това се прави защото тези пари отиват в нечий джоб.

 

Ботев бил отправил 7 въпроса към Ангелкова, но тя не отговорила и думичка. Темата се избягва, тъй като става въпрос за заинтересовани страни, сямта експертът.

"Четири години Ангелкова прави безобразия. Най-голям ръст има в градския туризъм. Културно-историческият туризъм дърпа. Но не благодарение на министър Ангелкова. Предстои ни да бъдем изпреварени от Албания и Македония, категоричен е бившият зам.-министър.

 

Именно заради тези критики Ботев смята, че е станал обект на нападение.

Запознати обаче смятат, че от МВР ще обявят, че става дума за криминално деяние – опит за кражба, - и случаят ще бъде замазан.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама