НОВИНИ


Пуснаха ченгета, снимали порно с малолетна

6 6274 16.10.2009
Пуснаха ченгета, снимали порно с малолетна
Ченгетата, които се проявиха като порно артисти навън. Вяра Йовева

Разградските полицаи, за които вчера беше съобщено, че са задържани заради блудство и снимане на порно с малолетно момиче, са освободени от ареста. Те ще се разписват до започване на делото срещу тях.



На двамата е наложена мярка за неотклонение "Подписка", научи frognews.bg от прокурор Мирослав Георгиев, който е внесъл мярката от името на Варненска районна прокуратура. "Престъплението е такова, че не мога да искам по-тежка мярка", каза за сайта ни обвинителят.

До този момент в пресата навсякъде е излизала недостоверна информация, че пострадалата е на 15-годишна възраст. Прокурор Георгиев поясни, че ставало дума за 17-годишна девойка. До 3 годишна присъда ще иска прокуратурата по време на делото, научи frognews.bg.

Припомняме, че случаят е станал през юли-август във Варна, където полицаите били командировани да помагат на варненските си колеги. Момичето  било избягало от къщи и се обърнало към полицаите с оплакване, че на варненския плаж момче се опитало да го изнасили.

"Вместо да окажат помощ, полицаите я отвели в бунгалото, където били настанени, и извършили непристойни действия с нея", обясни вчера генералният комисар на МВР Калин Георгиев. По-късно стана известно, че случилото се е било и заснето от полицаите.

Разследването се води от Районната прокуратура във Варна. Все още се установява съпричастността към престъплението на още един полицейски служител.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама