ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 7 август

3 4404 06.08.2007
Предстоящо на 7 август

Веселин Близнаков посещава катастрофиралите на 1 август бойци; Даниел Вълчев се среща със синдикатите в системата на училищното образование; Граждански общински съвет сезира Главния прокурор за забавянето на строежа на метрото.



Министърът на отбраната Веселин Близнаков ще посети в 11.30 ч. военнослужещите, пострадали при пътнотранспортното произшествие, станало на 1 август 2007 г. на пътя между селата Корен и Малево. Военнослужещите са приети за лечение във Военномедицинска академия – София.

 

Министърът на образованието и науката Даниел Вълчев ще се срещне с Отрасловия съвет за тристранно сътрудничество на синдикатите и работодателските организации в системата на училищното образование. Срещата ще се проведе от 12.00 часа в залата на V етаж на министерството.

 

Граждани на София и Граждански общински съвет /ГОС/ - София ще дадат пресконференция от 11.00 ч. в БТА. Темата е сезиране на Главния прокурор за забавянето на строежа на метрото.

 

"Левски" ще приеме финландския “Тампере” на клубния си стадион "Георги Аспарухов". Срещата-реванш от втория квалификационен кръг на Шампионската лига е от 20.30 часа.

 

На 7 август в Смолян ще се проведе областна конференция на партия ГЕРБ.

 

Община Каварна ще отпусне по 5 000 лева на всеки от седемте медици, които се завърнаха от Либия. Очаква се това да бъде гласувано на сесията на общинарите на 7 август.

 

Седмица на изкуствата ще се проведе на традиционния "Джаз фест" в Банско, който ще започне на 7 август. Дните на изкуствата, организирани от хотел "Бъндерица", са също с начална дата 7 август и ще продължат до 13 август.

 

По предложение на кмета на Карлово Емил Кабаиванов в града ще бъде издигнат паметник на загиналите в борбите за национално освобождение. Първото съвещание на инициативния комитет за изграждане на мемориала ще се проведе на 7 август от 17.30 часа в малката заседателна зала на общината.

frognews.bg 

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама