ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Министри на Борисов оглавиха класацията на Дарик

11 5806 20.10.2009
Министри на Борисов оглавиха класацията на Дарик

Голяма част от министрите от кабинета "Борисов" са предложени за номинация за Мъж на годината. Имената им фигурират в анкетните карти на журналистите, поканени от Дарик да се присъединят към конкурса със своя лична класация.



Кои са тримата мъже, събрали най-много точки, ще стане ясно на пресконференция на 2 ноември. За номинираните ще може да се гласува на сайта manoftheyear.bg. Дарик е в основата на престижната класация за втората поредната година, като това е нейното 19-то издание.

Девет от министрите на Бойко Борисов са предложени за номинация за Мъж на годината. Дали някой от тях е събрал достатъчно точки, за да влезе в ТОП 3 и да се бори за престижното отличие, ще се разбере на 2 ноември. Самият премиер вече е оглавявал класацията два пъти, затова и според регламента й повече не може да попадне в нея.

Малко повече от 150 журналисти от София и страната направиха своите предложения за номинации за Мъж на годината. Те включиха в личните си класации имената на 111 мъже и 6 жени. Сред тях, както обикновено, има най-много политици и спортисти. Предложени са още няколко популярни чужденци, работещи у нас, както и съвсем обикновени българи, забелязани от медиите, заради добрите си постъпки през годината.

И макар номинираните да се определят от журналисти, кой да е Мъж на годината ще решат посетителите на сайта manoftheyear.bg. Гласуването там ще започне на 2 ноември и ще продължи 25 дни - до 26 ноември. За да бъдат ограничени многократните гласувания, системата ще приема само по един глас от един e-mail.

За първи път тази година името на победителя в конкурса няма да бъде обявено предварително, а ще стане ясно по време на церемония в началото на декември. Награждаването на Мъжа на годината ще бъде в столичния Модерен театър. Там Дарик ще разкрие и името на дамата, избрана от екипа на медията, за Мис ТВ чар.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама