НОВИНИ


Незабавна оставката на Младен Маринов искат от БОЕЦ

2 5187 21.09.2018
Незабавна оставката на Младен Маринов искат от БОЕЦ
Младен Маринов

Назначаването на Младен Маринов за министър на вътрешните работи възмути и накара гражданска организация незабавно да поиска оставката му. БОЕЦ искат махането на Маринов, заради лъжа.


И бъдете непримирими към всяка неправда, към всяка лъжа и към всяка мутра превръщаща държавата ни в територия на мафията!


НЕЗАБАВНА ОСТАВКА на министъра на вътрешните работи Младен Маринов!
"Младен Маринов постави рекорд в политическата история на България, като едва няколко часа след встъпването си в длъжност изговори няколко лъжи и заслужи оставката си. Лъжите за ареста на журналиста от Биволъ, Димитър Стоянов и румънският му колега Атила Биро, са показателни за морала и съвестта на новият министър!


След 20 години ВИС (Младен Маринов) и СИК (Бойко Борисов) постигнаха мафиотско единение в името на грабежа на народ и държава. „СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА“ Съединение не в името на просперитета на България, а съединението в името на ограбването на България! БОЕЦ няма как да приемем това. Разбираме, че мафиотите и мутрите се разбират помежду си, но нашата позиция винаги е била, че мутри и мафиоти нямат място в управлението.


ОСТАВКА на Младен Маринов и ОСТАВКА на мутренското правителство на Буда!"
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

БОЕЦ, Фейсбук


.

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама