НОВИНИ


100 Кила: Понякога се чудя на управляващите, които крадат пари, не им ли стигна

3 4430 23.09.2018
100 Кила: Понякога се чудя на управляващите, които крадат пари, не им ли стигна
100 Кила

Детството ми беше като от филмите „Синьо лято”. Едно бедно дете, което обаче живееше на 10 минути от плажа. От сутрин до вечер с приятели бяхме на плажа. Не съжалявам, че съм израснал на улицата. Тя ме научи какъв да бъдеш и какъв не. Това каза рапърът 100 Кила по НТВ.


Той сподели още за бедността и лошите моменти в живота. „Най-трудно ми беше, когато трябваше да съм с нови маратонки на 15 септември. Това ме принуди още на 13 години да работя като продавач на сладолед. Наложи ми се да порасна по-бързо от останалите деца”, сподели още 100 Кила.

 

Певецът коментира и проблемите, които според него има България. „Имаме проблеми във всяка сфера - било то здравеопазване, пътища и т.н. Понякога се чудя на управляващите, които крадат пари, не им ли стигна и кога ще се оправи всичко”, коментира рапърът.

 

100 Кила говори за любовта и момичето, което е откраднало сърцето му. Той сподели, че й е благодарен за подкрепата, която му дава.  „Срещнах любовта на живота ми. Тя е много специален човек, който обърна света. Имам грешка към нея, която се надявам с времето да оправя. Когато мисля за нея, всичко в мен се  свива”, разказа 100 Кила.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама