НОВИНИ


Димитър Ганев: 80% от хората не одобряват работата на НС

3 3775 25.09.2018
Димитър Ганев: 80% от хората не одобряват работата на НС
Димитър Ганев

80% от хората не одобряват работата на парламента, само 20% я одобряват. Това заяви в предаването „Лице в лице” политологът от агенция „Тренд” Димитър Ганев.


Има обективни обстоятелства обаче, които могат да разместят структурата на електоралните нагласи. Когато има вдигане на цената на газа и на комуналните услуги, има разместване на пластовете. Повява се Мая Манолова сред хората и нейният рейтинг се вдига, допълни Ганев.

 

Властта е уморена и скандалите могат да доведат до предсрочни избори. Раздаването пари на калпак е замазване на нещата, но не и решение на проблемите, посочва Васил Тончев от агенция Сова-Харис. Патриотите понеже се избиват по между си, ще потънат. Ще останат само БСП, ГЕРБ и ДПС в парламента, смята социологът.

 

Управляващите могат да добутат до следващата година, но това е  началото на края. Няма ресурс да се продължи това начало от 2007 г. 2/3 от хората са против правителството. Не се знае в кой момент някой от политиците ще излезе и ще започне разговор за бъдещето. Може някой от съществуващата партия, предположи социологът Юрий Асланов от агенция „Афис”.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама