НОВИНИ


ГЕРБ се втурнаха да бранят Фандъкова, вижда им се добър ремонта на „Графа“

5 4450 04.10.2018
ГЕРБ се втурнаха да бранят Фандъкова, вижда им се добър ремонта на „Графа“
Така е направена площадката пред църквата "Свети Седмочисленици"

Партия ГЕРБ се втурна да брани кмета на София Йорданка Фандъкова след като социалните мрежи закипяха от недоволство срещу начина, по който е ремонтирана ул. „Граф Игнатиев“.


Малко след като се разбра, че възмутени граждани организират протест утре в 13 часа пред столична община, от ГЕРБ отвърнаха с изявление. В него се твърди, че екипът на кмета Йорданка Фандъкова е реализирал едни от най-мащабните цялостни ремонти от десетилетия. Сред тях е и ремонтът на зоната на ул. „Граф Игнатиев“.

 

Относно негативните коментари за ремонта на площада пред църквата "Свети Седмочисленици", съпартийците на Фандъкова се спуснаха да я бранят с обяснението: "Скандално е да сипят обвинения за корупция, безотговорност и некадърно управление представители на тези, които носят отговорност за най-големия погром в най-новата история на София. Точно тяхното управление беше станало синоним на продажби и приватизация на детските градини на София, на скандалните заменки на знакови имоти срещу панелни апартаменти“.

 

В по-нататъшното си изявление, ГЕРБ решава да захапе Магдалена Малеева:  Ако трябва да припомняме конкретика, можем да призовем Магдалена Малеева от „Демократична България“ да каже от личен пример срещу колко панелни апартамента в крайните квартали на София е получила тенис кортовете в Борисовата градина.

 

Факт е, че недоволството на Софиянци към изпълнението на ремонта на „Графа“ се увеличава с всяка минута. Криво поставените плочки бяха капката на търпението на жителите на столицата, които години наред изразяват възмущението си от калпавите градежи, зад които прозира чудовищна корупция.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама