НОВИНИ


Руски национали пребиха висши държавни служители

3 3587 09.10.2018
Руски национали пребиха висши държавни служители

Руският национал Александър Кокорин и полузащитникът на ”Краснодар” Павел Мамаев се забъркаха в грандиозен скандал. Те са обвинени в побой над високопоставен чиновник в кафене в Москва.


От гранда "Зенит" вече потвърдиха участието на Кокорин в скандала в Москва.

Според служителите на кафенето Кокорин и Мамаев са се държали неадекватно и вероятно са били под въздействието на алкохол или наркотици. Те обиждали пострадалия и на расова основа, тъй като е с азиатски черти.

 

Впоследствие се оказало, че при боя е пострадал още един руски държавен чиновник – генералният директор на Централния научно-изследователски институт по автомобилни и автомоторни проучвания Сергей Гайсин.

 

Не за първи път Кокорин и Мамаев попадат в епицентъра на голям скандал. През 2016 година те бяха извадени от руския национален отбор, след като се появи видео, в което се забавляват с шампанско в Монако след отпадането на Сборная от европейското първенство. Кокорин се извини и бе върнат в тима, но пропусна Мондиал 2018 заради контузия.

 

Съпругата на Мамаев – Алана, поднесе извинения за случилото се: "Те бяха пияни. Как да се обясни това? Тъжно е. Извинете. Срам ме е заради него", цитира bTV.

 

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама