НОВИНИ


Сидеров и Бареков заведоха консерватора Захрадил при Борисов, снимаха се

17 6051 12.10.2018
Сидеров и Бареков заведоха консерватора Захрадил при Борисов, снимаха се
Николай Бареков и Волен Сидеров БГНЕС

Николай Бареков обяви днес, че партия ”Атака” ще подаде следващата седмица документи за членство в Алианса на европейските консерватори и реформисти (ЕКР).


Очаква се това да стане следващата седмица на редовна среща на алианса в молдовската столица Кишинев. Новината съобщи евродепутатът Николай Бареков по време на конференция за бъдещето на консерватизма в България.

 

От своя страна Волен Сидеров коментира, че засега не възнамерява да напуска "Обединени патриоти" и да създава предизборен съюз, без да изключва и тази възможност, ако не бъдат изпълнени неговите условия, съобщава БНР.

 

Сутринта преди обявата на Бареков и Сидеров е имало извънредна среща на премиера Бойко Борисов с президента на Алианса на консерваторите и реформиститре в Европа (АКРЕ) Ян Захрадил, в която са участвали Бареков и Сидеров. 

 

.

 

От пресцентъра на Бареков са изпратили и протоколната снимка от срещата до медиите. В разпространената информация се казва още, че Бареков е попитал Борисов дали вижда път между ЕКР и ЕНП, а Борисов е отговорил, че могат да управляват следващия Европейски парламент, ако постигнат добри резултати.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама