НОВИНИ


Буруджиева: Не се съмнявам, че Борисов няма да си сдържи нервите

1 6818 18.10.2018
Буруджиева: Не се съмнявам, че Борисов няма да си сдържи нервите
Татяна Буруджиева

Следващата година имаме два важни избора. Вече евроизборите не са като преди. Между 3 и 4 мандата на евроизборите са под въпрос в момента. Всеки се стреми да ги вземе. Представете си как те ще повлияят на всяка една партия за местните избори после. Това каза Татяна Буруджиева пред Bulgaria ON AIR.


Проф.  Михаил Константинов напомни също, че местнят вот е най – важният за страната. „Държиш ли местната власт, държиш всичко. Силата на ГЕРБ е именно в това - овладя местната власт“, заяви той. „Корените на властта са в местната власт. Винаги е било така“, каза още Константинов.

 

Според Буруджиева, ако продължат партньорите на ГЕРБ по същия начин, може да има и национални избори. „Не се съмнявам, че Бойко Борисов няма да си сдържи нервите, въпросът е как ще постъпи партията му“, обясни тя.

 

По думите й, ако се стигне наистина до национални избори, ГЕРБ ще постигне нещо, което ще е зле за всички други партии. „Ще се постигне наистина стабилно правителство на малцинството и ще управляват спокойно 4 години“, заяви Татяна Буруджиева.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама