МИСТЕРИИ


Марешки: Ако се спука балонът Каракачанов, ще излязат алкохолни пари

3 6271 31.10.2018
Марешки: Ако се спука балонът Каракачанов, ще излязат алкохолни пари
Веселин Марешки БГНЕС

Сигнализирахме всички органи за рекетиране на български граждани, бавене документи, водене към адвокатски кантори, където да платят. Маските паднаха и се видя, че главния виновник за скандала Каракачанов си изтърва нервите и се видя един превъзбуден човек, който си изтърва нервите.


Благодарение на "патриотите" се е създал един транспортен бранш транспортна мафия. Харалампиев е стар кадър и личен приятел на Каракачанов. Нищо не може да се случи в ДАЧБ без Каракачанов. Той е архитект на престъпната схема. Той защо не е арестуван?, попита лидерът на "Воля".

 

Когато юни миналата година Андон Дончев ги изнася тези данни, излиза неговото протеже Юлиан Ангелов, който казва, че казаното от нас е фалшификация. Но се оказва, че сигналите са факти, обясни той.

 

Това, което прави В. Сименов е фатално, а това, което прави Каракачанов с българщината, какво е ...Единишят се гаври с българските майки, другият с българщината. Във всяка една нормална държава за реплика си заминава човек. Това са практиките в нормалния свят, каза още Марешки.

 

Каракачанов е политически фалшификат, изгрял на гърба на Бареков, а после на Валери Сименов и Сидеров. Той се гаври с гражданството, химна, орден Стара планина /за бизнесмена от Несебър/. Този човек ще си отиде в скоро време. Ние не сме длъжни да го търпим. Преди години му надуваха рейтинга. Ако го гръмнат, ще излязат алкохолни пари, посочи още зам.-председателят на парламента.

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама