НОВИНИ


В бъдеще ще купуваме коли, карани от светци, прогнозира Стефан Константинов

4 4755 08.11.2018
В бъдеще ще купуваме коли, карани от светци, прогнозира Стефан Константинов

Ей, неблагодарен народ сме! Всички седнали да се подиграват на проекта за наредба, дето ще трябва като си купуваме стара кола, да проверяваме дали някой преди това не е нарушавал с нея ограниченията на скоростта, не е правил забранени обратни завои, или не дай си Боже е шофирал пиян.


Щото нали, бонус – малус ще прилагаме и ако с колата има такива нарушения, гражданската и после трябва да е по-висока. Това написа на страницата си във Фейсбук директорът на Националната онкология Стефан Константинов. Повод за коментара е, че парламентът прие по-високи данъци за старите автомобили.

 

Вижте сега неблагодарници, чиновникът дето е писал тези текстове е визионер, мислител, напредничав ум. Това е наредба от бъдещето! Не сте ли разбрали, че вече има коли без шофьор, дето сами се движат по пътищата? Ами ето – тези текстове са за тях. Да не би да искате след 20 години пак специална наредба за бонус - малуса да пишем? Да хабим високия си административен капацитет? Я вижте колко бавно излезе този проект. Не, така си е добре. Браво на сътворилите я, а вие мърморковци се оглеждайте в mobile.bg за коли от типа: Кола карана от светец. Никога не е паркирана на забранен участък. Реално винаги е спазвала скоростта…. и подобни...

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама