ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Кубрат Пулев взе дипломата си от Националната спортна академия

2 5180 08.11.2018
Кубрат Пулев взе дипломата си от Националната спортна академия
Боксьорът се дипломира като бакалавър от НСА „Васил Левски” Lap.bg

13 дни след като извоюва по категоричен начин правото да бъде за трети път в кариерата си официален претендент за световната титла по бокс в тежка категория, Кубрат Пулев свърши още едно важно нещо в живота – дипломира се като бакалавър от НСА „Васил Левски” в София.


Пулев, който на 27 октомври пред 130 000 зрители в „Арена Армеец” надви в 12-рундова тактическа битка британеца Хюи Фюри в елиминационния двубой на Международната боксова федерация (IBF), получи тържествено дипломата си от ректора на висшето учебно заведение проф. Пенчо Гешев, съобщава бТВ.

 

Дипломната работа, с която Кубрат Пулев защити бакалавърска степен се казва „Личностни характеристики и нагласи за агресивно реагиране при състезателите по бокс”. Научен ръководител на Кобрата бе доц. Галина Домусчиева-Роглева. На защитата му присъстваха преподаватели от катедра „Тежка атлетика, бокс, фехтовка и спорт за всички”.

 

Облечен в елегантен костюм с вратовръзка и широко усмихнат Пулев участва активно в церемонията и заедно с останалите си колеги-дипломанти накрая хвърли черната шапка за късмет.

 

И така, след 27 мача и 26 победи на професионалния ринг, по-големият от двамата братя Пулеви също изкова дипломата си за висше образование. А тук с 2-1 води по-малкият Тервел, който освен бакалавър от НСА има и юридическо образование, което завърши преди няколко години.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама