НОВИНИ


Млатят собственик, ограбват чейндж бюрото му

1 5890 29.10.2009
Млатят собственик, ограбват чейндж бюрото му

Вчера в 19.13 часа от тел. "112" в дежурната част на Първо РУ е постъпил сигнал за грабеж на ул."Шейново" до номер 6, съобщава varna24.bg. На място са изпратени полицейски екипи и екип на Спешна помощ. Там екипите намират пострадал мъж. Той е собственик на обменно бюро на горепосочения адрес.



След излизане от бюрото 55 - годишният мъж е бил нападнат от три неизвестни лица, които са му нанесли удари с ръце и крака и удар в областта на главата, вероятно с дървен прът, след което извършват грабеж на спортна раница с намиращ се в нея оборот от обменното бюро. Пострадалият е откаран в МБАЛ "Св.Анна" с контузни рани, без опасност за живота.

На местопроизшествието е извършен оглед от ДОГ, експерти, служители на криминална полиция, дознател. Иззети са следи. Открадната е голяма сума в евро и лева, количеството на която се установява. Събраните материали са докладвани на дежурен прокурор от ВОП. Образувано е ДП за извършено престъпление по чл.199 от НК. Процесуално - следствените действия и оперативно - издирвателни мероприятия по случая продължават.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама